بازگشت به صفحه کامل

امضای تفاهم نامه دانشکده مهندسی معدن، دانشگاه تهران و سازمان همکاری های بین الملل آلمان

امضای تفاهم‌نامه بین دانشکده مهندسی معدن، دانشگاه تهران و سازمان همکاری‌های بین المللی آلمان (GIZ)

94.12.26

در جلسه مورخ 18/12/1394 با حضور مشاور و معاون برنامه سازمان GIZ آلمان، آقای دکتر کای- وی اشتگر (Kai-Uwe Steger) و خانم دکتر رکسان سارا راسموسن (Dr. Rexane Sarah Rasmussen) و ریاست دانشکده مهندسی معدن آقای دکتر امید اصغری، ریاست کرسی آموزش مهندسی یونسکو آقای دکتر حسین معماریان، معاون آموزشی دانشکده مهندسی معدن آقای دکتر میرصالح میرمحمدی، معاون امور بین الملل دانشکده مهندسی معدن آقای دکتر محمدحسین خسروی  تفاهم نامه‌ای بین دانشکده مهندسی معدن و سازمان همکاری‌های بین‌المللی آلمان (GIZ) امضاء شد. این تفاهم‌نامه شامل قرارداد همکاری در ارتباط با تدریس سه درس با عناوین آموزش مهندسی، تخمین ذخیره /منبع معدنی و طراحی و برنامه‌ریزی معدن به جهت تقویت و آموزش کارشناسان و محققان بخش معادن افغانستان در شش ماه نخست سال 1395 است.