برگزاری دوره ۳۲ ساعته آنالیز و شناسایی کانی‌های رسی با روش پراش پرتو ایکس

به حول و قوه الهی، آزمایشگاه اشعه ایکس دانشکده مهندسی معدن، پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران در نظر دارد تا در زمستان ۱۳۹۵ با بهره‌گیری از امکانات پیشرفته آزمایشگاهی و نیروی کارشناسی متخصص، دوره آموزشی " آنالیز و شناسایی کانی‌های رسی با روش پراش پرتو ایکس" را جهت استفاده عموم علاقه‌مندان با اعطا گواهینامه معتبر شرکت در دوره‌های آموزشی آزاد دانشگاه تهران به مدت ۳۲ ساعت، برگزار نماید.

سر فصل دوره آموزشی

- آشنایی با روش پراش پرتو ایکس ( XRD ) به مدت دو روز (تئوری و عملی) شامل مباحث بلورشناسی، تئوری روش پراش پرتو ایکس، آشنایی با اجزای دستگاه

- آشنایی با کانی‌های رسی (تعاریف و طبقه‌بندی‌ها، شرایط تشکیل، کاربردها و مشکلات ناشی از حضور انواع رس‌ها، روش‌های متداول شناسایی و...)

- استخراج بخش رس از نمونه و نحوه انجام آماده‌سازی‌های ویژه

- مقایسه، تجزیه و تحلیل طیف‌های حاصل از آماده سازی های ویژه و نهایتاً تشخیص کیفی نوع رس

بروشور دوره

- آشنایی عملی با مراحل شناسایی رس‌ها در آزمایشگاه XRD

زمان، مکان، مدت و شهریه دوره آموزشی

دو شنبه ۰۲/۱۲/۱۳۹۵ لغایت سه‌شنبه ۰۳/۱۲/۱۳۹۵:" آشنایی با روش آنالیز پراش پرتو اشعه ایکس ( XRD )"

چهار شنبه ۰۴/۱۲/۱۳۹۵ لغایت پنج‌شنبه ۰۵/۱۲ /۱۳۹۵: " شناسایی کانی‌های رسی با روش پراش پرتو اشعه ایکس ( XRD )"

مکان و مدت: دانشکده مهندسی معدن دانشگاه تهران، ۳۲ ساعت

هزینه شرکت در دوره: مبلغ ۰۰۰/‏۰۰۰/‏۱۰ ریال معادل یک میلیون تومان (لازم به ذکر می‌داند، این دوره مشمول هیچ گونه تخفیفی نمی‌باشد.)

مدرس دوره

مباحث تئوری و عملی دوره توسط استادیار دانشکده مهندسی معدن، سرکار خانم دکتر گلناز جوزانی کهن، دارنده مدرک معتبر بین المللی از شرکت سازنده دستگاه و عضو فعال مرکز بین‌المللی داده‌های پراش پرتو ایکس (ICDD) ، تدریس خواهد شد.

نحوه پرداخت هزینه

را ه اول: واریز هزینه دوره از طریق کلیه شعب بانک ملت به شماره حساب ۵۲۲۵۴۲۹۱۳۷ بانک ملت شعبه دانشگاه تهران به نام پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران، کد شناسه: ۶۸/۲۰۱

راه دوم: واریز هزینه دوره از طریق کارت به کارت

شماره کارت بانک ملت: ۶۱۰۴۳۳۷۹۰۷۹۸۸۸۱۸