برگزاری روز باز دانشگاه تهران در دانشکده مهندسی معدن

96.5.28

برنامه «روزی با دانشگاه تهران» در دانشکده مهندسی معدن، صبح روز دوشنبه 22 مرداد ماه سال 1396 از ساعت 9 الی 16 برگزار شد. هدف از اجرای این برنامه، آشنایی هرچه بیشتر دانش آموزان و داوطلبان کنکور سراسری با رشته‌ مهندسی معدن بود. این برنامه با داشتن آیتم های متنوعی همچون سخنرانی معرفی رشته مهندسی معدن توسط سرکار خانم دکتر گلناز جوزانی کهن، بازدید از آزمایشگاه های منتخب همراه با پذیرایی و بازدید از موزه کانی شناسی برگزار شد، با استقبال گسترده مواجه شد. این برنامه با همکاری اساتید محترم، همکاران ارجمند و  دانشجویان فعال دانشکده مهندسی معدن برگزار شد که بدین وسیله از افراد دست اندرکار  به ویژه آقای دکتر میرمحمدی، آقای دکتر فرزانگان، سرکار خانم دکتر گلناز جوزانی کهن، آقای هومن خواجه زاده و آقای مهندس عماد محصل افشار  و تیم دانشجویی همراه قدردانی می نماییم.