تمدید بازه ارزشیابی دانشجویان برای آخرین با

94.10.7

پیرو نامه شماره 4325049 مورخ 30/08/94 در خصوص بازه زمانی ارزشیابی الکترونیکی دانشجویان در نیمسال اول سال تحصیلی 95-94 ، ضمن تقدیم نامه مدیر کل محترم برنامه ریزی آموزشی دانشگاه به استحضار می رساند  بازه زمانی مذکور از تاریخ یکشنبه 06/10/94 لغایت سه شنبه 08/10/94  تمدید شده است و دیگر به هیچ عنوان قابل تمدید نخواهد بود. لازم به ذکر است در صورت عدم انجام ارزشیابی، امکان انتخاب واحد و همچنین رویت نمرات برای دانشجویان وجود نخواهد داشت.

خواهشمنداست دستور فرمایند اطلاع رسانی مناسب جهت انجام ارزشیابی الکترونیکی توسط دانشجویان صورت پذیرد .

*طبق قوانین ارزشیابی برای کلاسهای کارشناسی با تعداد دانشجوی کمتر از 10 نفر ، کارشناسی ارشد با تعداد دانشجوی کمتر از 5 نفر و دکتری با تعداد دانشجوی کمتر از 3 نفر سیستم ارزشیابی غیر فعال می باشد