بازگشت به صفحه کامل

حضور موفق دانشکده مهندسی معدن در بیست و چهارمین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه تهران

94.9.25

دانشکده مهندسی معدن در بیست و چهارمین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه تهران با معرفی یکی از اعضای هیئت علمی و یکی از کارکنان خود به ترتیب در دو بخش ایده برتر و کارشناس پژوهشی،حضور موفقی داشت.

ایده پژوهشی جناب آقای دکتر محمد نوع پرست با عنوان "استحصال وانادیم از محلول با استفاده از فناوری نانو"، به عنوان تنها برگزیده بخش ایده برتر و مجموع فعالیت های پژوهشی سه سال گذشته سرکار خانم دکتر گلناز جوزانی کهن، سبب شد تا به عنوان برگزیده های جشنواره انتخاب شوند و از ایشان با اهدای لوح تقدیر و هدایایی در حضور جناب آقای دکتر نیلی احمد آبادی رییس دانشگاه تهران تقدیر به عمل آید..

دانشکده مهندسی معدن ضمن تبریک به اساتید، کارکنان و دانشجویان خود به جهت کسب این موفقیت، از خداوند متعال برای این عزیزان، موفقیت های بیشتر و کسب رتبه های بالاتر را خواهان است.