برگزاری میزگرد دورنمای اشتغال از نگاه فارغ‌التحصیل جوان معدن در دانشکده مهندسی معدن

1397.10.10

میزگرد "دورنمای اشتغال از نگاه فارغ‌التحصیل جوان معدن" در راستای همکاری‌های مشترک دانشکده مهندسی معدن و کمیته معدن کانون مهندسین فارغ التحصیل دانشکده فنی دانشگاه تهران و با یاری انجمن علمی دانشجویی مهندسی معدن دانشکده فنی عصر دوشنبه 10 دی ماه سالن آمفی‌تئاتر دانشکده مهندسی معدن پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران برگزار شد. در این گردهمایی که تعداد قابل ملاحظه‌ای از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان جوان رشته مهندسی معدن شرکت داشتند، در پنلی اختصاصی موضوع اشتغال مهندسان جوان به بحث گذاشته شد. اعضای پنل عبارتند از دکتر علی مرادزاده، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی معدن، مهندس محمدرضا بهرامن، رییس خانه معدن، مهندس هرمز ناصرنیا (رئیس کمیته معدن کانون) مهندس محمدجعفر صادقی‌پناه (عضو میته صنعت، معدن و تجارت کانون) دکتر شمس‌الدین وهابی (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی معدن و رییس موسسه یونیدرو)، مهندس ابوالفضل مهین‌راد (کارشناس ارشد معدن و کارفرما)، مهندس میرحیدری و مهندس عبادی (نمایندگان دانشجویان مهندسی معدن دانشکده فنی).

در ابتدای جلسه مهندس مجید اسدی (عضو کمیته معدن کانون)، از کمیته معدن کانون به بیان شرح مختصری از دلایل برگزاری این نشست و معرفی اعضای پنل پرداخت. سپس جناب آقای دکتر عباس مجدی (رییس محترم دانشکده معدن) در سخنانی کوتاه به بیان دغدغه‌های دانشجویان و مشکلات ارتباط صنعت و دانشگاه پرداخت. در ادامه اعضای پنل به بیان دیدگاه‌های خود پرداخته و به سوالات دانشجویان پاسخ گفتند. در این برنامه همچنین کلیپ کوتاهی درباره مشکلات این رشته، تفکیک‌های جنسیتی رشته و شیوه انتخاب رشته از دیدگاه دانشجویان پخش شد. شایان ذکر است که در این پنل دو فارغ‌التحصیل جوان به نمایندگی از دانشجویان شرکت داشتند و انعکاس‌دهنده نظرات و دغدغه‌های دانشجویان در ارتباط با موضوع اشتغال بودند.