گرایش های دانشکده گرایش های دانشکده

مرکز توسعه مهارتهای مهندسی دانشکده مهندسی معدن مرکز توسعه مهارتهای مهندسی دانشکده مهندسی معدن مرکز توسعه مهارتهای مهندسی دانشکده مهندسی معدن مرکز توسعه مهارتهای مهندسی دانشکده مهندسی معدن

تازه های دانشکده تازه های دانشکده

رویدادها رویدادها

معافیت تحصیلی دانشجویان ارشد و دکتری ورودی94

94.9.25

پیرو نامه شماره 240552/پ/122 مورخ 18/8/1394 در خصوص لزوم درج معافیت تحصیلی دانشجویان ذکور مشمول در سیستم جامع آموزش دانشگاه و عدم امکان  ثبت نام افراد فاقد معافیت تحصیلی تایید شده برای نیمسال دوم سال تحصیلی 95-1394 به پیوست فهرست اسامی دانشجویان مربوط به آن پردیس / دانشکده در فایل مجموعه اسامی کلی این گونه داشجویان در دانشگاه ( صفحه گسترده ) ارسال می گردد .

به استحضار می رساند ؛ مهلت ارایه معافیت تحصیلی معتبر نامبردگان حداکثر تا تاریخ  30/9/1394 می باشد .

خواهشمند است دستور فرمایند ؛ مراتب در اسرع وقت به دانشجویانی که معافیت تحصیلی آنان واصل نشده است ، ابلاغ گردد . .

در ضمن در صورت وصول اصل برگ های معافیت تحصیلی آنان ، همکاران محترم اداره آموزش بلافاصله نسبت به ثبت اطلاعات  در سیستم جامع اقدام نمایند

جهت اطلاع از اسامی اینجا کلیک نمایید. .

اطلاعیه ها اطلاعیه ها

نمایش 1 - 18 از 105 نتیجه