نشست اعضای کمیته معدن کانون مهندسین فارغ التحصیل دانشکده فنی دانشگاه تهران با هیات رییسه دانشکده معدن

1397/09/13

چهارمین جلسه مشترک گفتگو بین اعضای کمیته تخصصی مهندسی معدن کانون مهندسین فارغ التحصیل دانشکده فنی دانشگاه تهران و هیات رئیسه دانشکده مهندسی معدن برگزار شد. در این نشست از دانشکده جناب آقای دکتر عباس مجدی (رئیس محترم دنشکده مهندسی معدن)، جناب آقای دکتر علی مرادزاده (معاون محترم آموزش و تحصیلات تکمیلی)، جناب آقای دکتر سید ضیاء الدین شفائی تنکابنی، جناب آقای دکتر محمدحسین خسروی (معاون محترم پژوهشی)، جناب آقای دکتر هادی عبداللهی (معاون محترم اداری-مالی) و سرکار خانم دکتر گلناز جوزانی کهن (مدیر محترم امور بین الملل) و از کمیته تخصصی معدن کانون جناب آقای مهندس هرمز ناصرنیا (رئیس محترم کمیته تخصصی معدن کانون)، جناب آقای مهندس مجید اسدی (عضو محترم کمیته معدن کانون) و سرکار خانم دکتر گلناز جوزانی کهن (دبیر محترم کمیته معدن کانون) حضور داشتند. در این جلسه، ابتدا کمیته معدن کانون گزارشی از فعالیت‌های خود در زمینه موضوع‌های مورد توافق جلسه قبل را ارایه کرد و سپس چند موضوع دیگر مطرح شد و مورد بحث قرار گرفت. خلاصه مهم‌ترین مطالبی که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفتند به قرار زیر بودند:

1- یک برنامه بازدید از مجتمع معادن منگنز ونارچ قم تنظیم شده که در روز 22 آذر برگزار خواهد شد. چون تعداد مورد پذیرش مجتمع مزبور 15 نفر اعلام شده بود، کمیته برای دانشکده 8 نفر و برای کانون 7 نفر سهمیه منظور کرد. از سهمیه دانشکده، 6 نفر دانشجوی کارشناسی‌ارشد و یک نفر دانشجوی کارشناسی تاکنون ثبت نام کرده‌اند و یک نفر هم برای اعضای هیات علمی رزرو شده است. در این جلسه درخواست شد که دانشکده هرچه زودتر عضو هیات علمی را جهت انجام کارهای بیمه و غیره به کانون معرفی کند.

2- یک برنامه میزگرد برای تاریخ 10/10/97 از ساعت 14 تا 16 با عنوان دورنمای اشتغال فارغ‌التحصیلان و مهندسان جوان، توسط کانون پیش‌بینی شده که در آمفی‌تئاتر دانشکده معدن برگزار شود. موضوع و چگونگی اجرای این برنامه در جلسه بررسی شد. ابتدا بحث شد که برگزارکننده به‌طور مشترک کانون و دانشکده باشد ولی با دلایلی که مورد گفتگو  قرار گرفت، ترجیح داده شد که در آگهی، عنوان برگزارکنندگان، کمیته تخصصی مهندسی معدن کانون و انجمن علمی دانشجویی اعلام شود. گردانندگان میزگرد، از کانون، دانشکده، خانه معدن و ... خواهند بود. موضوع‌های مورد بحث به‌طور خلاصه شامل تناسب فارغ‌التحصیلان رشته معدن دانشگاه‌ها با نیازهای بخش معدن کشور از نظر کمی و کیفی، راه‌های توانمندسازی فنی  فارغ‌التحصیلان برای پذیرش مسئولیت‌ها، امکانات اشتغال مهندسان معدن در سایر بخش‌های مهندسی و غیره پیشنهاد شد. برای دعوت از علاقمندان، پوستر تهیه و هرچه زودتر آگهی شود.

3- قرار شد برنامه جدید آموزشی که توسط دانشکده در دست بازنگری و تدوین است، پس از آماده شدن، به کمیته تخصصی مهندسی معدن کانون ارایه شود تا از فعالان بخش معدنی کشور نیز نظرخواهی شود.

4- برای برنامه کارآموزی دانشجویان، کمیته معدن کانون، تهیه محل کارآموزی برای 20 تا 25 نفر را تقبل کرد.

5-موضوع برگزاری یک نشست مشترک بین اعضای هیات علمی دانشکده و مسئولان و صاحبان معادن، مورد بررسی قرار گرفت. مطالبی که در این نشست مورد بحث قرار خواهد گرفت، عمدتا شامل: ارجاع پروژه‌های پژهشی به دانشجویان، کارورزی و کارآموزی، کمک به تامین نیازهای آموزشی دانشکده، ارتباط مستمر بین صنعت و دانشگاه و سایر موضوع‌هایی خواهد بود که به ارتقای دانش فنی و حرفه‌ای در بخش معدن کشور کمک کند. تاریخ برگزاری این نشست، چهارشنبه 19دی ماه از ساعت 10 پیش‌بینی شد و محل آن متعاقباً توسط دانشکده اعلام خواهد شد.